U bent hier op de website van HVbeNsit, Henk Veldkamp en Wim van Noort's computer bedrijf. Sinds de start al ruim 6 jaar geleden willen we u als klant zo goed mogelijk ondersteunen bij al uw computergerelateerde zaken in uw bedrijf of thuis. Dit houdt dus in de verkoop van nieuwe computers, laptops, tablets en alle bijkomende onderdelen zoals printers en netwerkapparatuur. Ook backup-online, VOIP en andere clouddiensten staan op ons programma. Wij willen ons onderscheiden door hierin ook een goed advies te geven, vaak gebaseerd op eigen ervaringen of op onze kennis van de situatie bij de klant.

Verder kunt u bij ons terecht voor computer onderhoud, computer reparatie, laptop onderhoud en laptop reparatie en natuurlijk ook om virussen en andere ongewenste software te laten verwijderen. Wij zijn bijzonder goed bereikbaar op onze locatie aan de parallelweg tussen Heino en Zwolle, net over het Ganzepan-viaduct. Parkeren is helemaal gratis!

Ons werkgebied omvat Hoonhorst, Dalfsen, Wijthmen, Heino, Raalte, Lemelerveld, Lemele, Laag Zuthem, Lierderholthuis en Zwolle maar ook grotere afstanden zijn (in overleg natuurlijk) geen probleem.


Adresgegevens:
Ganzepanweg 9KVK nummer: 54570190
7722 MG DalfsenBTW nr: NL8513.54.920.B01
e-mail: info@hvbensit.nlIBAN: NL08RABO0148167314

Als u op deze pagina terecht komt voor het verlengen van het abonnement van de virusscanner kunt u ons het beste even bellen. Wij kunnen dit dan direct voor u regelen.

Tel: 0529-401384

HVbeNsit hanteert als servicebedrijf de Algemene Voorwaarden van ICTWaarborg.
Deze kunt u hier inzien (Pagina opent in een nieuw venster).

Op onze website is een privacyregelement van toepassing. Deze kunt u hier inzien (Pagina opent in een nieuw venster).


Wij ondersteunen het project voor de aanleg van glasvezel in deze regio. Voor meer informatie over het project en de achtergronden kunt u hier klikken.